# blodets röst - Magnus Nordin

Blodets röst är den andra delen i skuggvarelser-serien. Som vanligt råder jag er som inte läst föregående böcker att inte läsa denna recensionen!!
Daniel har flyttat till fastlandet, blivit sambo och jobbar på en däckfirma. När beskedet om pappans död når honom återvänder han till Gotland. Väl hemma i Nejde igen rullas historien om vem hans pappa egentlige var upp och Daniel måste konfronteras med sin barndom och axla nya roller. 
Allt för snart har de gamla fränderna hunnit ikapp Daniel. Ett djurskelett draggas ur havet, en envis polis vid namn Kim biter sig fast i fallet som en iller.
Långt därifrån. I något land långt bort uppe i bergen, lever Kira och hennes dotter Alea. Men när frändernas högsta råd får veta vad Alea är - en skuggvandrare, tvingas Kira göra det värsta hon kunnat föreställa sig. Hon måste lämna bort Alea. Hon bestämmer sig för att hon skall lämna Alea hos Daniel - som inte ens vet om att han är pappa. Men Kira är inte den enda som återvänder till Nejde. Wegg följer efter Kira. Han klandrar henne och Daniel för sin fars död, och bestämmer sig för att döda dem alla - Kira, Daniel och Alea.
Och snart finns de där på Gotland igen - varulvarna. Och de vill ha hämnd...
______________________________________________________________________________________________
Återigen upplever man en fängslande kännsla i den nervkittlande fortsättningen på skuggvarelser. 4/5 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0