# Återkomsten - L.J Smith

4:e delen i vampire diaries-serien. Läs inte recension om du inte läst föregående böcker!
Elena är död men hennes minne lever bland vännerna. När de samlas till ett födelsedagskalas för Meredith prövar de att ställa frågor till ''anden i glaset'' och det är Elena som svarar. Hon varnar dem för en ohyggligt ond kraft och bönfaller dem att lämna huset där festen hålls. Men innan någon hinner ut slocknar allt ljus och katastrofen är ett faktum. Två av flickorna hinner dö innan de andra kan samla sig för att tillsammans med Stefan och Damon ta upp kampen mot den skoningslösa ondska som hemsöker gänget.En ond kraft har kommit för att hämnas och för att vinna måste de goda stå sida vid sida; människa och vampyr, levande och död. Denna gång är det Bonnie som måste stå stark och bistå bröderna Stefan och Damon i deras kamp.Fjärde och avslutande delen i serien om vampyrerna Stefan, Damon och Elena.

Utdrag ur boken:
Elenas bäste vänn Bonnie och Meredith saknar henne. Ingenting känns som förut. Men så har Bonnie en underlig dröm. Det verkar som om Elenas ande dröjt sig kvar för att varna dem. En ny fara hotar! De måste skaffa hjälp, Av någon som kan bekämpa den nya onskan. Bonnie känner bara en som har styrkan nog - Stefan. Stefan, Som skulle göra vad som helst för en chans att få åter sin stora kärlek, Om så bara i drömmen.
______________________________________________________________________________________
Klart bättre än vreden och fängslar en på ett sätt som gör att man bara måste fortsätta läsa! Den sista blodiga delen i vampire diaries(vampyrens kärlek) 'r spännande, blodtörstig, sorlig och slutar på ett sätt som jag aldrig kunnat ana! 5/5 poäng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0