# Svart ängel - P.C och Kristine Cast

Jag skall nu berätta om svart ängel, den 4e delen i house of night-serien. Som vanligt skall ni inte läsa ens recensionen utan att ha läst föregående böcker (som ni absolut borde göra!)
Livet SUGER verkligen när ens vänner är arga på en. Och det blir inte lättare av att man vet att man förtjänar att de tycker att man är en riktig skit. Fråga Zoey, hon har nämnligen blivit expert på ämnet.
Hon har på en veckas tid gått från att ha 3 pojkvänner ( vilket absolut är 2 för många) och en liten grupp på 4 vänner som litat på henne och stöttat henne, till att vara singel och utstött av sina vänner. Visst- hon hade hållit hemligheter för dem, men mestadels för deras eget bästa... förutom hennes kärleks-affär med vampyrläraren och hovpoeten Loren Blake, det var ju mest för hennes egen skull, men hon hade ju tänkt berätta för dem... så småning om.  Nu har hon bara sin katt Nala kvar. Livet suger verkligen!
Som tur ät verkar det som att iskalla haggan Afrodite börjar tina upp och Stevie-ray är tillbaka... så gott som.
Dessutom börjar en ny elev på skolan - James Stark. Snart vänds hela Zoeys värld uppochner igen... och hon som skulle hålla sig borta från killar ett långt tag framöver!
Men Stark är inte bara snygg, han har också en väldigt ovanlig gåva, och Neferet verkar misstänkt nöjd med att han har flyttats till hennes skola.
Han passar perfekt in i hennes planer. Målet med alla hennes förberedelser och listiga intriger stiger bokstavligt talat upp ur underjorden. 
Spring åt andra hållet fort som faan, Zoey!
Men Zoey lyssnar ju aldrig, och springer rakt in i problemen! Det är tur att hon har alla elementen och framför allt, gudinnan Nyx på sin sida!
_________________________________________________________________________________________
Som vanligt i denhär serien är den gripande och trollbindande!!! Det finns mysterier i alla hörn och kärlek vid varje dörr! Mystik, spänning, sorg och död... allt finns i P.C Cast och Kristin Cast's böcker!!! Klar 5/5 bok!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0